Verhuisbericht 2007
Start Omhoog Inhoud

 

Op 22 september gaan we verhuizen. Na 2,5 jaar in Mont Orchid Riverlet gaan we verkassen naar Coastal Rose Garden phase 1. We waren op zoek naar een ongebeubileerde appartement omdat we inmiddels heel wat meubels bij elkaar gespaard hadden. Zoals we inmiddels al wel gewend zijn, kwam er weer een typisch Chinese reactie op onze vraag of we langer in dit appartement konden blijven en of de landlord wat meubels kan verwijderen i.v.m. ruimte gebrek. Natuurlijk kunnen we langer blijven maar dat betekend wel dat de huur met 300 euro per maand omhoog moet gaan en m.b.t. de meubels, die kunnen wel verweiderd worden maar ook daar hangt een prijskaartje aan, kortom ongemeubileerd kwam ons duurder te staan dan gemeubileerd. Tja nu kun je hiertegen wel in discussie gaan maar de beste stap is toch om elders te kijken en na een weekje huizenjacht kwam Jitske met een leuk appartementje op de proppen met uitzicht op zee, ongemeubileerd en gunstig geprijst.

Volgende week komen de locale verhuizers en inmiddels is ons nieuwe adres ook al vertaald. Wij advisren jullie om geen gebruik meer te maken van het oude adres want een zeer grote kans dat de post retour afzender gaat.

Ons adres is nu:
Fam. W.E. Roelfsema - Hengst
28 14A
Rose garden Wang Hai Road
Block 28, appartment 14A
Shekou, Nanshan district Shenzhen
Postal code 518067

De eerste gasten voor de gastenkamer zijn Karin en Ma Roelfsema. Van 29 September tot 8 Oktober zijn zij in China op bezoek. Ook van dit bezoek de nodige foto's op deze site.