Sien Nian Hao
Start Omhoog Inhoud

 

Sien Nian Hao

Onze eerste jaarwisseling in China zit erop. Een jaarwisseling zonder een conference, zonder champagne en vrienden maar met overheerlijke oliebollen meegebracht door Ineke en een recept vanaf het internet. Op oudejaarsdag zaten we lekker op het balkon in de zon (29 graden) en hebben we de avond doorgebracht aan de gourmet tafel en ons de gehele avond verheugend op het gigantische Chinese vuurwerk. Na middernacht, alles wat we zagen maar geen vuurwerk. Oud en nieuw wordt hier eind Januari gevierd (Chinees nieuwjaar) en dan zal de hemel hier wel verlicht zijn met vuurwerk, maar als alles mee zit liggen we dan met z’n allen op onze luie kont onder de Maleisische zon genietend van onze eerste vakantie periode.

2006 wordt een jaar waarin Jitske opgaat voor haar eerste examens, we gelukkig wederom bezoek vanuit “De West” mogen ontvangen en we, na onze eerste dip vanwege “the culture shock”, weer hard gaan werken aan een succesvol jaar in het “verre Oosten”.

Wij wensen iedereen een heel goed en gezond 2006 toe en blijf vooral deze site volgen, we zullen proberen jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van ons leven hier in China.

Sien nian hao (gelukkig nieuwjaar)

Wout, Jitske, Claudia, Patrick & Thomas.