Opnieuw verhuisd
Start Omhoog Inhoud

 

We zijn de tel bijna kwijt maar in de afgelopen twee jaar zijn we inmiddels vele keren verhuisd. In Oktober 2007 van Mont Orchid Riverlet (MOR) naar Coastal Rose Garden, in December naar een vakantiepark van Landal Greenparks. Daar hebben we 2 keer moeten verhuizen van huisje, daarna naar Golden Tulip hotel en in Februari naar Zoetermeer. In December terug naar China, waar we de eerste maand in Frasers Place zaten. Daarna terug naar MOR en 2 maand geleden hoorden we dat ons huis verkocht was en we moesten opnieuw met spoed op zoek naar een appartement. We hebben er weer een gevonden (adres via email verkrijgbaar) en daarvan een paar foto's.
Zoals jullie kunnen zien zijn we al zo ervaren dat de eerste dag er al redelijk netjes uitziet en we Jitske haar verjaardag in het nieuwe huis kunnen vieren met een heerlijk ontbijtje met daarbij 40 rozen!!
 

De eethoek naast de keuken

Onze kamer op 15 hoog met een Chinese bar.

Ruim uitzicht

Uitzicht op de tuin, de zee en Shekou

De kamer richting de keuken.

De kamer van Claudia met uitzicht op de berg.


De kamer van Patrick & Thomas en kan tevens worden ingezet als gastenkamer. Dus gasten weest gerust, er is ruimte genoeg.

Ons lange balkon.

Ook nog ruimte voor de bbq

Een tussen ruimte naar onze kamer. Deze tussenruimte wordt als kantoorruimte gebruikt en in geval van gasten is het ook een slaapkamer.

Ook de piano is wederom meeverhuisd. Rechts achter de ingang naar Claudia haar domein.