Familie bezoek
Start Omhoog Inhoud

 

Eindelijk een update van de site. Vanwege een computerstoring en een veel te druk programma is het er niet van gekomen maar alles wederom back to normal.

Onze derde zomer in AziŽ is warm en nat en we hebben deze zomer Nederland helaas niet kunnen aandoen vanwege mijn drukke werkzaamheden. Met name voor Claudia was het gemis van haar geliefde familie erg groot en we waren dan ook erg blij met het bezoek van twee weken van Sjoerd-Yme en Isabelle in Augustus. Na het afscheid nemen wordt er alweer uitgekeken naar het volgende bezoek nl. Karin en Oma Beerta. Zij komen vlak voor de Oktober feesten aan en als alles goed gaat kunnen wij hun verwelkomen in ons nieuwe appartement want in September gaan we verhuizen en nu met uitzicht op zee.

Ook staat er alweer bezoek gepland voor de koude winter in Nederland maar de heerlijke temperaturen hier. Kortom onze gastenkamer wordt goed gebruikt en dat maakt dat het leven in AziŽ, op zoín grote afstand van de familie, een stuk gemakkelijker.

De komende maand worden Patrick & Thomas 5 jaar. Onze mannen zijn elke dag met hun grote zus in het zwembad te vinden en ze kunnen alle drie duiken als de beste en zwemmen onder water sneller dan daarboven, kortom 3 waterratten pur sang.

Thomas heeft nu een juf en Patrick en Claudia hebben beiden een meester. Dit seizoen gaan ook Patrick & Thomas op voetbal en Jitske gaat waarschijnlijk aan de slag op de international school. 

Kortom einde vakantie, een nieuw en druk seizoen is begonnen en ook nu zullen alle verhalen en belevenissen breeduit worden genoemd op deze site.

Blijf vooral onze belevenissen volgen en laat gerust een reactie achter in ons gastenboek

Groet Wout