Alles komt uit China
Start Omhoog Inhoud

 

Het is nog niet zo heel lang geleden dat de mensen in Amerika te horen kregen dat 90% van hun geliefde Amerikaanse vlaggen uit het buitenland komen, en van die 90% komt een overgroot gedeelte uit China. Deze informatie heeft heel veel verontwaardiging opgeroepen onder de Nationalistische bevolking van de VS. Zoals ik al wel vaker heb gememoreerd; in China wordt werkelijk alles gemaakt en er is geen nee te koop. Daarvan kwam ik vandaag een prachtig voorbeeld tegen dat ik toch even wil laten zien.

Iedereen heeft wel eens die prachtig beschilderde schilden gezien van de president van de VS die altijd naast de deur van zijn vliegtuig hangen of naast hem tijdens een toespraak. Nu blijkt, uit veiligheidsoogpunt, dat ieder schild maar eenmalig gebruikt mag worden en aangezien de leden van het Amerikaanse kabinet veelvuldig op pad zijn, zijn er dus ook veel handbeschilderde schilden nodig.

Ik weet dat ik nu een zeepbel doorprik van vele Nationalistische Amerikanen, maar die schilden en displays worden nu eenmaal niet in de VS gemaakt met het volkslied op de achtergrond, maar ergens diep in China door al die roggelende en spuwende Chinezen in bloedhete fabriekshallen. De aantallen zijn zo groot dat er enkele malen per week een transport moet worden ingepland.

Om te bewijzen dat dit verhaal echt klopt, hierbij een aantal foto’s.
 


Deze hangt straks naast Joe Biden

Elke dag weer nieuwe ladingen, van alle departementen.

En vandaag in de Telegraaf Obama met een, voor mij, wel heel bekend schildje.

Tja, naast de Goudse kaas, zie artikel, blijkt nu ook dat het Witte huis geregeld bestelling plaatst in China. Ook hier zie je dat de kei harde dollars, die op deze wijze uitgespaard kunnen worden, het toch winnen van het protectionistisch beleid dat de VS wenst te voeren.

Ik weet het nu dus zeker: Alles, maar dan ook alles, komt uit China!

Wout, de onbegrensde Groninger.