Aankomst op Schiphol
Start Omhoog Inhoud

 

Aan alle bezoekers van onze site:

Er schuilt een ware verslaggeefster in mijn jongste zus Janine Roelfsema en bijgaand haar verhaal van de aankomst van Ma Hengst, Jitske, Claudia, Patrick & Thomas. Het ontvangst comitee heeft hun van Schiphol naar Sneek gebracht, waarvoor dank.

Lieve Broer!, 

Om 1 minuut over half 5 zijn Jitske, haar moeder en jullie kids veilig geland op Schiphol. Wat een feest om elkaar weer te zien! Het ontvangstcommitee bestond uit ; Opa en oma Beerta, Karin, " baby Wout" , en Janine. Bij aankomst waren er natuurlijk cadeautjes voor de kinderen en in ieders stoel ( want Claudia moet ook volgens Nederlandse regels(ja broer) op een verhoging) lag een tasje met stickers en kleurpotloden en notitieblokjes etc.

Na heel wat file's kwamen we eindelijk aan in Sneek en volgens je zusjes verwachtte Thomas (die zat bij je zusjes, Claudia en kleine Wout in de auto) dat we naar de Molenkrite zouden rijden. De kids herkenden nog alles in Sneek; het ziekenhuis, de kinderboerderij en oma Sneek's huis.

Geen moment had je het gevoel dat de kids er een hele reis op  hadden zitten!

Hierbij stuur ik je ook drie foto's van de aankomst. Helaas is 1 foto niet scherp maar toch de moeite waard om te zenden. Gelukkig kom jij ook de 15e en daar verheugen je zusjes zich op!


Ma Hengst met Patrick & Thomas


Jitske op Nederlandse bodem


Claudia met Oma Beerta